Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019
Home Υγεία


Ποιος είπε ότι το κουτσομπολιό είναι μόνο για τους αργόσχολους; Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα καθώς νέες έρευνες δείχνουν ότι τελικά ο «κοινωνικός σχολιασμός» είναι ευεργετικός για την υγεία.
 

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη ταλαιπωρούνται από αιμορροϊδες. Διαβάστε, τι ακριβώς είναι οι αιμορροϊδες, γιατί προκαλούνται και πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται.

Τι είναι οι αιμορροϊδες;

Παλαιότερα επικρατούσε η άποψη ότι οι αιμορροϊδες είναι διατεταμένες φλέβες. Σήμερα γνωρίζουμε ότι οι αιμορροϊδες είναι «μάζες αγγείων», οι οποίες αποτελούνται από μικρού μεγέθους αρτηρίες και φλέβες που διαπλέκονται μεταξύ τους.

 

Σίδηρος: τι προκαλεί η έλλειψή του;


Όταν τα επίπεδα σιδήρου είναι χαμηλά, ο οργανισμός μας αντιδρά με έντονες ζαλάδες, αδυναμία και διάφορα άλλα συμπτώματα που μπορεί να μας προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα. Μάθετε τα πάντα για τον σίδηρο και αναζητήστε τις τροφές εκείνες που θα σας βοηθήσουν να επανακτήσετε τις χαμένες σας δυνάμεις.

 


Πέρα από τους προφανείς λόγους που μας οδηγούν σε κατάθλιψη, όπως ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου, υπάρχουν και οι πιο «κεκαλυμμένοι», αυτοί που δεν αντιλαμβανόμαστε εύκολα ότι μπορεί να μας φέρουν σε αυτό το σκοτεινό μονοπάτι.

 


Καθώς βρισκόμαστε στην εποχή της… γρίπης, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βιώσουμε τις ενοχλητικές της επιπτώσεις στην υγεία μας. Ιδιαίτερα μεταδοτικά, τα κρυολογήματα αφορούν πάνω από 100 ήπιας μορφής ιούς της γρίπης που αιωρούνται στον αέρα, επάνω σε επιφάνειες και στον οργανισμό μας.

 
Περισσότερα Άρθρα...

Καιρός Κρύα Βρύση

 

oikologiko-parko1

Ποιότητα του Αέρα
Poiotita_aera